online mindfulness café

Online Mindfulness Café

A Magyar Mindfulness és Kontemplatív Egyesület új programsorozatot indít, melyre szeretettel várunk mindenkit, akit érdekel a meditáció, a mindfulness, azaz tudatos jelenlét gyakorlása és ehhez kapcsolódó témák. A programsorozat két különböző jellegű programból tevődik össze:

  1. ingyenes online mindfulness meditáció szerda esténként, illetve
  2. „Mindfulness Café”, ami egy olyan beszélgetős program, mely szintén tartalmaz meditáció gyakorlást, de ezen túlmenően egy adott módszer, könyv vagy téma bemutatását is célozza.

Az egyes programok mindenki számára nyitottak és ingyenesek. A programsorozat szerda esténként zajlik. Június végétől nyári szünetet tartunk, de ősztől a programsorozat heti rendszerességgel újra indul majd.

Online Mindfulness Café

A Mindfulness Café online térben zajló programjai egy-egy adott módszer, program, könyv vagy egyéb téma bemutatását célozzák. A Mindfulness Egyesület tagjai és meghívott vendég előadók kapnak lehetőséget egy adott téma bemutatására egy nyitott beszélgetés keretében, melybe a résztvevők is bekapcsolódhatnak kérdéseikkel, hozzászólásaikkal. Az események házigazdája és egyben az előadó beszélgetőtársa a Mindfulness Egyesület elnöke és elnökségi tagjai lesznek.

A Mindfulness Café programjai havi egy-két alkalommal szerda esténként lesznek 19:00-20:30 között a szerda esti online meditáció idősávjában és mindig tartalmaznak közös meditáció gyakorlást is.

A nyitóprogramot a Mindfulness Egyesület elnöke, Fazekas Gábor tartja és Jon Kabat-Zinn, PhD: Mindfulness Meditation For Pain Relief (Mindfulness meditáció a fájdalom enyhítésére) c. könyvét mutatja be az érdeklődőknek.

Szeretettel várunk mindenkit – Te is javasolhatsz témát, előadót, illetve saját magadat is!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Nyomtatás

Üdvözlünk blogunkon!

Szívesen írnál cikket? Küldd el nekünk! Várunk témába vágó írásokat, cikkeket, könyvajánlókat, tanulmányokat!