Jon Kabat Zinn új könyve

Jon Kabat-Zinn új könyvének bemutatása

A könyvbemutató a Magyar Mindfulness és Kontemplatív Egyesület által indított Online Mindfulness Café programsorozat 05.24. szerda esti nyitóeseménye.

Angol nyelven pár hónapja jelent meg, és már magyar nyelven is elérhető az Édesvíz Kiadó gondozásában Jon Kabat-Zinn, PhD: Mindfulness Meditation For Pain Relief (Mindfulness meditáció a fájdalom enyhítésére) c. könyve.

A könyvet Fazekas Gábor, a Mindfulness Egyesület elnöke mutatja be, aki közvetlenül Jon Kabat-Zinn professzortól tanulta a Mindfulness Based Stress Reduction (MBSR) módszer alapjait. A program során az új könyv által inspirált vezetett meditáció is lesz, így nemcsak elméleti bepillantást kapunk a módszerről, hanem tapasztalati úton történő kipróbálásra is lehetőség nyílik.

Szeretettel várunk mindenkit!

Online Mindfulness Café és Meditáció

A Magyar Mindfulness és Kontemplatív Egyesület új programsorozatot indít, melyre szeretettel várunk mindenkit, akit érdekel a meditáció, a mindfulness, azaz tudatos jelenlét gyakorlása és ehhez kapcsolódó témák. A programsorozat két különböző jellegű programból tevődik össze:

1. ingyenes online mindfulness meditáció szerda esténként, illetve
  2. „Mindfulness Café”, ami egy olyan beszélgetős program, mely szintén tartalmaz meditáció gyakorlást, de ezen túlmenően egy adott módszer, könyv vagy téma bemutatását is célozza.

Az egyes programok mindenki számára nyitottak és ingyenesek. A programsorozat szerda esténként zajlik. Június végétől nyári szünetet tartunk, de ősztől a programsorozat heti rendszerességgel újra indul majd.

Üdvözlünk blogunkon!

Szívesen írnál cikket? Küldd el nekünk! Várunk témába vágó írásokat, cikkeket, könyvajánlókat, tanulmányokat!