Mindfulness Café

Online Meditáció

A Magyar Mindfulness és Kontemplatív Egyesület új programsorozatot indít, melyre szeretettel várunk mindenkit, akit érdekel a meditáció, a mindfulness, azaz tudatos jelenlét gyakorlása és ehhez kapcsolódó témák. A programsorozat két különböző jellegű programból tevődik össze:

  1. ingyenes online mindfulness meditáció szerda esténként, illetve
  2. „Mindfulness Café”, ami egy olyan beszélgetős program, mely szintén tartalmaz meditáció gyakorlást, de ezen túlmenően egy adott módszer, könyv vagy téma bemutatását is célozza.

Az egyes programok mindenki számára nyitottak és ingyenesek. A programsorozat szerda esténként zajlik. Június végétől nyári szünetet tartunk, de ősztől a programsorozat heti rendszerességgel újra indul majd.

Online Meditáció

Közös meditáció gyakorlásra hívunk mindenkit az online térben. A meditációt minden alkalommal egy egyesületi tag mindfulness tanár vagy meghívott vendég meditáció oktató vezeti. Többnyire mindfulness / tudatos jelenlét meditáció gyakorlás zajlik, de várhatóan más típusú meditációk (pl. együttérzés, szerető kedvesség stb.) kipróbálására is lesz majd lehetőség. A programsorozat szerda esténként zajlik 19:00-20:00 között. A közös meditáció gyakorlás havonta egy-két alkalommal kiegészül egy adott módszer, könyv, egyéb téma bemutatásával, ezek az események online Mindfulness Café néven kerülnek meghirdetésre.

Te is szeretnél meditációt vezetni, vagy ajánlanál valakit? Jelezd nekünk!

Szeretettel várunk mindenkit!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Nyomtatás

Üdvözlünk blogunkon!

Szívesen írnál cikket? Küldd el nekünk! Várunk témába vágó írásokat, cikkeket, könyvajánlókat, tanulmányokat!