Meditáció gyerekeknek

Meditációoktatás gyerekeknek – általános iskolai keretek között

Ez a program a Magyar Mindfulness és Kontemplatív Egyesület által indított Online Mindfulness Café programsorozat 05.31. szerda esti eseménye.

Az előadást Szekeres Tamás, az egyesület elnökségi tagja tartja, a Breathworks Intézet által képzett Mindfulness Based Pain Management (MBPM) oktató, illetve az angliai Mindfulness in Schools Project (MiSP) által általános iskolai diákok számára kidolgozott „.b” mindfulness program tanára.

Tamás már évtizedes tapasztalatra tett szert mindfulness gyakorlatok és meditációk diákok részére történő oktatása terén. Az előadás és beszélgetés az általános iskolás gyerekeknek tanítható meditációs készségekről szól, hogyan épülnek egymásra a modulok a gyerekek fejlődéslélektani szintjéhez igazodva. Prezentációjában az amerikai mindBE education szervezet konferenciájára készített előadásából is merít. Lehetőségünk lesz diákoknak szóló mindfulness gyakorlatok és meditáció kipróbálására is.

Szeretettel várunk mindenkit!

Online Mindfulness Café és Meditáció

A Magyar Mindfulness és Kontemplatív Egyesület új programsorozatot indít, melyre szeretettel várunk mindenkit, akit érdekel a meditáció, a mindfulness, azaz tudatos jelenlét gyakorlása és ehhez kapcsolódó témák. A programsorozat két különböző jellegű programból tevődik össze:

  1. ingyenes online mindfulness meditáció szerda esténként, illetve
  2. „Mindfulness Café”, ami egy olyan beszélgetős program, mely szintén tartalmaz meditáció gyakorlást, de ezen túlmenően egy adott módszer, könyv vagy téma bemutatását is célozza.

Az egyes programok mindenki számára nyitottak és ingyenesek. A programsorozat szerda esténként zajlik. Június végétől nyári szünetet tartunk, de ősztől a programsorozat heti rendszerességgel újra indul majd.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Nyomtatás

Üdvözlünk blogunkon!

Szívesen írnál cikket? Küldd el nekünk! Várunk témába vágó írásokat, cikkeket, könyvajánlókat, tanulmányokat!