Fizetési határidők

A részvételi díj, a szállás és az étkezések díja a jelentkezést követően kiküldött számla alapján, ill. a visszaigazolásban megadott időpontig, a rendezvényt megelőzően fizetendő.

 

Visszaigazolás, számlázás

A szervező iroda a beérkezett jelentkezést visszaigazolja és a jelentkezéskor megjelöltek alapján megküldi a közvetlen utaláshoz szükséges bankszámlaszámot, vagy az előzetesen megadott címre elküldi az átutalási számlát.

Ha költségeit részben vagy egészben a munkahely vagy szponzor fizeti, kérjük, hogy pontosan adja meg jelentkezésekor a számlázási nevet és címet.

 

Módosítási, lemondási feltételek

A részvételi díjat június 1-ig történt lemondás esetén fizetjük vissza, számlánként 2.500 Ft+Áfa adminisztrációs díj levonásával.

Júnus 2 – július 23. között történő lemondás esetén a befizetett részvételi díj összegének 50%-át fizetjük vissza.

Számla módosítási díj: 2.500 Ft+Áfa számlánként

A rendezvényt követően a számla módosításának díja 4.000 Ft+Áfa.

A megrendelt és írásban le nem mondott részvételi díját a megrendelő köteles megtéríteni, még akkor is, ha a konferencián nem vesz részt!

 

Közvetített szolgáltatások

Szervezőirodánk a vendéglátó szolgáltatásokat változatlan formában közvetíti megrendelői felé.

 

Felelősség- és egyéb biztosítás

A rendezvény közzétett részvételi és egyéb díjai nem tartalmaznak baleset, betegség, poggyász és felelősségbiztosítási díjat. Így baleset, betegség és valamely káresemény bekövetkezése esetén a szervezőknek nem áll módjukban semmilyen felelősséget vagy kártérítést vállalni.